Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme nimi on Koko Suomen LA- ja Pakettiradiokerho Kosla ry.

Yhdistys on perustettu 6.1.2002 ja rekisteröity Patentti- ja Rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 24.1.2005.
Yhdistyksemme nimi on Koko Suomen LA- ja Pakettiradiokerho on siksi, että kaikki alan harrastajat voivat halutessaan liittyä yhteen ja samaan yhdistykseen ympäri Suomen.

Meille on tärkeää, että yhteishenki yhdistyksen vetäjien kesken pitää olla toimiva unohtamatta jäsenistöä. Sillä tavalla yhdistyksen hyvinvointi ja toimivuus saadaan pysymään hyvällä tasolla.

Pyrimme edistämään Suomen LA- ja pakettiradiotoimintaa ja opastamme alan harrastuksiin liittyvissä asioissa.
Yritämme myös herättää toiminnallamme kiinnostusta näihin harrastuksiin mahdollisia uusia LA- ja pakettiradioharrastajia kohtaan. Kokonaisvaltainen tavoite on pitää La-harrastus elinvoimaisena vielä tulevaisuudessakin.

Julkaisemme omaa jäsenlehteä, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdestä löytyy monenlaista luettavaa; jäsenluettelo, antennin rakenteluohjeita, jäsenten kirjoituksia, harrastukseen liittyvien yritysten yhteystietoja ja ym. vastaavia tietoja.

Päivitettyä tietoa tapahtumista on luettavissa täältä kotisivuilta tai yhdistyksen Facebook-ryhmästä kosla

Yhdistyksen jäsentiedot säilytetään vain yhdistyksen rekisterissä, eikä sitä luovuteta mihinkään markkinointi- ja ym. tarkoituksiin.

Järjestämme yhdistyksemme puitteissa erilaista toimintaa. Kuten viikonlopun mittaisia kesäleirejä, joihin sisältyy mukavaa yhdessäoloa; saunomista, makkaran paistoa, arvontaa, kilpailuja ja ym. Ja näille leireille ovat kaikki radioalan harrastajat tervetulleita, myös yhdistyksen ulkopuoleltakin!

Muita tapahtumiamme ovat pilkkikilpailut ja joskus myös kesällä pidämme grilli-iltoja. Vuosittain pidämme kevät- ja syyskokoukset, joissa päätetään mm. yhdistyksen tulevista tapahtumista ja ym. tärkeistä asioista. Tärkeimpänä asianamme on tapahtumia järjestettäessä se, että kävijöillä on mukavaa ja he tuntevat viihtyvänsä niissä.


Koko Suomen LA- ja Pakettiradiokerho Kosla ry 2023

Toimi

Nimi

Puheenjohtaja Marko Kukkasniemi, Kangasala
Sihteeri Marko Kukkasniemi, Kangasala
Johtokunnan jäsen Mika Kasurinen, Kouvola
Johtokunnan jäsen Mari Sundberg, Kangasala
Johtokunnan jäsen Seppo Turunen (varapj), Uurainen
Johtokunnan jäsen Mia Laurila, Alavus
Johtokunnan varajäsen Juha Romppainen, Kajaani
Johtokunnan varajäsen Tiina Sepponen, Ylivieska
Toiminnantarkastaja Kari Leppänen, Ylivieska
Varatoiminnantarkastaja Tapio Niemelä, Kangasala