Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme nimi on Koko Suomen LA- ja Pakettiradiokerho Kosla ry. Yhdistys on perustettu 6.1.2002 ja rekisteröity Patentti- ja Rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 24.1.2005.
Yhdistyksemme nimi Koko Suomen LA- ja Pakettiradiokerho on siksi, että kaikki alan harrastajat voivat halutessaan liittyä yhteen ja samaan yhdistykseen ympäri Suomen. Meille on tärkeätä, että yhteishenki yhdistyksen vetäjien kesken pitää olla toimiva unohtamatta jäsenistöä. Sillä tavalla yhdistyksen hyvinvointi ja toimivuus saadaan pysymään hyvällä tasolla. 

Pyrimme edistämään Suomen LA- ja pakettiradiotoimintaa ja opastamme alan harrastuksiin liittyvissä asioissa. Yritämme myös herättää toiminnallamme kiinnostusta näihin harrastuksiin mahdollisia uusia LA- ja pakettiradioharrastajia kohtaan.

Julkaisemme omaa jäsenlehteä, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdestä löytyy monenlaista luettavaa; jäsenluettelo, pakettiradiokutsuluettelo, antennin rakenteluohjeita, jäsenten kirjoituksia, harrastukseen liittyvien yritysten yhteystietoja ja ym. vastaavia tietoja.

Tiedotamme yhdistyksen tapahtumista ja ym. ajankohtaisista asioista täällä yhdistyksemme kotisivuilla. Sivuja päivitetään säännöllisesti.

Päivitettyä tietoa tapahtumista on luettavissa täältä kotisivuilta tai yhdistyksen Facebook-ryhmästä kosla
 
https://www.facebook.com/groups/238274396271296/
Yhdistyksen jäsentiedot säilytetään vain yhdistyksen rekisterissä, eikä sitä luovuteta mihinkään markkinointi- ja ym. tarkoituksiin.

Järjestämme yhdistyksemme puitteissa erilaista toimintaa. Kuten viikonlopun mittaisia kesäleirejä, joihin sisältyy mukavaa yhdessäoloa; saunomista, makkaran paistoa, arvontaa, kilpailuja ja ym.  Ja näille leireille ovat kaikki radioalan harrastajat tervetulleita, myös yhdistyksen ulkopuoleltakin! Muita tapahtumiamme ovat pilkkikilpailut ja joskus myös kesällä pidämme grilli-iltoja. Vuosittain pidämme kevät- ja syyskokoukset, joissa päätetään mm. yhdistyksen tulevista tapahtumista ja ym. tärkeistä asioista. Tärkeimpänä asianamme on tapahtumia järjestettäessä se, että kävijöillä on mukavaa ja he tuntevat viihtyvänsä niissä.

Koko Suomen LA- ja Pakettiradiokerho Kosla ry 2019Puheenjohtaja:

Seppo Turunen

Uurainen
----------
----------
-----Sihteeri:

Kukkasniemi Marko

Kangasala


   

JOHTOKUNTA

   


Kasurinen Mika
Kouvola

Jorma Männikkö

Kalajoki


Marko Kukkasniemi

Kangasala


Mia Laurila

Alavus

   

VARAJÄSENET

   

Juha Romppainen

Kajaani

Tapio Nimelä

Kangasala

   

TOIMINNANTARKASTAJA

   

Leppänen Kari

Ylivieska


   

VARATOIMINNANTARKASTAJA

   


Vuorinen Esa

Jämsä